Hamburger Hamburger
NO | ENG
Top Image

Trainee-ordning

Eurojuris Norge er en landsdekkende sammenslutning av 17 selvstendige advokatfirmaer som er lokalisert både i de store byene og på mindre steder i landet. Mange av medlemsfirmaene tilbyr traineeordning og ønsker å ha traineer. 
Hvorfor være trainee i et Eurojuris Norge-firma?
Vi tilbyr deg som student en unik mulighet til å jobbe innenfor mange ulike rettsområder og bransjer med utfordrende oppgaver, i og utenfor de store byene. Vi er også med i et internasjonalt nettverk, Eurojuris International, som tilbyr et eget utviklings- og utvekslingsopplegg for yngre advokater. Du får med andre ord tilgang til et stort nettverk av erfarne og dyktige kolleger – lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi tilbyr
Alle Eurojuris Norge-firmaene er opptatt av å finne, vinne og utvikle de rette talentene. Derfor arrangerer vi jevnlig møter og kurs der faglig utvikling og kunnskapsdeling alltid er høyt prioritert. Disse møtene byr også på gode muligheter for nettverksbygging på tvers av hele landet. Flere av våre medlemsfirmaer kan også tilby traineeopphold der du får varierte og spennende oppgaver i et inkluderende faglig og sosialt miljø.

Her kan du være trainee
Nedenfor ser du hvilke firmaer som tilbyr trainee-ordning, med link til hjemmesidene deres der du kan lese mer om firmaet og trainee-ordningen de tilbyr: