Hamburger Hamburger
NO | ENG
Top Image

Karriere

Alle Eurojuris Norge-firmaene er opptatt av å finne, vinne og utvikle de rette talentene. Derfor arrangerer vi jevnlig møter og kurs der faglig utvikling og kunnskapsdeling alltid er høyt prioritert. Kunnskaps- og erfaringsdeling er generelt sett et av de viktigste prinsippene innen Eurojuris Norge, og noe som bidrar til å  utvikle de aller beste advokatene. 


Fordelene ved å jobbe for et Eurojuris Norge
Som ansatt i et Eurojuris Norge-firma får du en unik mulighet til å jobbe innenfor mange ulike rettsområder og bransjer med spennende oppgaver, i og utenfor de store byene. Hvert enkelt medlemsfirma er selvstendig og tilbyr ulike stillinger og muligheter, på forskjellige steder i landet. Men alle advokater i Eurojuris Norge har tilgang til et stort nettverk av erfarne og dyktige kolleger over hele landet. 

Vi er også med i et internasjonalt nettverk, Eurojuris International, som også jevnlig arrangerer møter og kurs. Du får med andre ord tilgang til et stort nettverk av erfarne og dyktige kolleger – lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Se ledige stillinger hos våre medlemsfirmaer her