Hamburger Hamburger
NO | ENG
Top Image

Arbeidslivsdagene

Arbeidslivsdagene (ALD) er det viktigste bindeleddet mellom jusstudentene og aktører fra arbeidslivet, og målet er å gi studentene et innblikk i alle de ulike mulighetene som utdannelsen gir. 
I 2018 deltok Eurojuris Norge for første gang på Arbeidslivsdagene i Tromsø, Bergen og Oslo, og det var en stor suksess. Vi ble godt mottatt på alle steder, og opplevde at studentene så våre meldemsfirmaer som et fint alternativ til de store firmaene. Eurojuris Norge deltar også i 2020 og står da på fellesstand med de av våre lokale medlemskontorer som har trainee-ordning.
Side Image

Arbeidslivsdagen i Tromsø – 15. januar

Eurojuris Norge deltar på Arbeidslivsdagen i Tromsø onsdag 15. januar 2020. Den finner sted ved det Juridiske faktultet i Tromsø, og Eurojuris Harstad vil delta på stand sammen med Eurojuris Norge. 
Les mer om Eurojuris Harstad Arrow
Side Image

Arbeidslivsdagen i Bergen – 6. februar

Eurojuris Norge deltar på privat dag under Arbeidslivsdagene i Bergen torsdag 6. februar 2020. Arrangementet finner sted ved Det juridiske fakutlet i Bergen, og Eurojuris Norge vil stå på stand i kantineområdet med følgende 6 medlemsfirmaer:

Advokatfirma Hald & Co (Arendal/Grimstad)
Advokatfirma Tofte DA (Kristiansand)
Eurojuris Haugesund
Advokatfirma Ytterbøl & Co /Fredrikstad/Sarpsborg
Advokatfirmaet Tollefsen (Sogndal/Førde)
Svensson Nøkleby Advokatfirma (Drammen) 
Side Image

Arbeidslivsdagene i Oslo – 14. februar

Eurojuris Norge deltar også på messedagen under Arbeidslivsdagene i Oslo. Den finner sted fredag 14. februar på Radisson Blu Scandinavia Hotel. 

Eurojuris Norge deltar med 4 av våre medlemsfirmaer:
Advokatfirmaet Hald & Co (Arendal/Grimstad)
Alver Advokatfirma (Lillehammer/Gjøvik)
Advokatfirmaet Ytterbøl & Co (Fredrikstad/Sarpsborg)
Svensson Nøkleby Advokatfirma (Drammen)