Hamburger Hamburger
NO | ENG
MedlemsfirmaeneArrowAdvokatfirmaet Frøstrup Løitegaard
Porsgrunn, Norge

Advokatfirmaet Frøstrup Løitegaard

Advokatfirmaet Frøstrup Løitegaard driver advokatvirksomhet rettet mot både private og offentlige klienter. Vi driver en såkalt allmennpraksis, men med hovedvekt på å bistå små og mellomstore bedrifter og personlige næringsdrivende, samt kommuner og kommunale selskaper.

I tillegg til avtalene som gjelder for NHOs medlemsbedrifter og Ifs privatkunder som vi har via Eurojuris, er vi også kontaktadvokater for Norges Bondelag og har kommisjonæravtale med Regjeringsadvokaten som innebærer at vi bistår staten i trygdesaker for lagmannsrettene.
 

Vi bistår også vanlige folk i hverdagsjuridiske problemer, som bistand ved arveoppgjør, samlivsbrudd, barnefordeling, arbeidsforhold, erstatningssaker mv.


Vi samarbeider med mange av de største advokatkontorene i Norge i enkeltsaker. Ved behov for bistand utenlands, har vi tilgjengelig kontakt med store internasjonale advokatfirmaer. Vi bistår også utenlandske klienter i Norge. Vi behersker engelsk skriftlig og muntlig, også i forretningsjuridisk sammenheng.

 

Vi bygger vår advokatvirksomhet på grunnlag av stikkordene erfaring, kunnskap, tillit. Vi ønsker å være tilgjengelige for våre klienter og legger vekt på ekspeditte tilbakemeldinger til klienten. Hos oss får du gode råd fra erfarne advokater med forståelse for klientenes problemstillinger og livssituasjon.

 

Advokatfirmaet Frøstrup Løitegaard

Kontakt oss

Besøksadresse: Storgata 136, 3901 Porsgrunn
Postadresse: Postboks 73, 3901 Porsgrunn

Advokatfirmaet Frøstrup Løitegaard